Annelies Delmoitié AnDless

Mentee Administratie Coaching Verkoop Antwerpen

De voorbije zes jaar is ze open gebloeid tot een straffe onderneemster. Met AnDless en AnDless Sales combineert ze haar 16 jaar expertise als Market, Strategy & Planning Assistant en als vertegenwoordiger van onder meer Pampers en Dash, met haar talenten als Freelance Administratief Wonder.

Zo ondersteunt ze andere ondernemers bij het optimaliseren van hun administratie, is ze officieel ‘implementer’ van TeamLeader, begeleidt ze tot twee starters per maand als mentor én is ze het gezicht van Amazonas hangmatten en –stoelen binnen de Benelux. AnDless is dan ook een slimme woordspeling op haar eigen initialen en de eindeloze inzet waarmee ze opdrachten tot een goed einde brengt.

“Een vrouw met ballen, die toch in haar vrouwelijke kracht staat”, zo omschrijven mensen Annelies graag. Haar belangrijkste waarden zijn: integriteit, authenticiteit, verantwoordelijkheid en leiderschap, mét ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, groei en leren. Ze is het levende bewijs dat je ook met heel afwisselende jobs als freelancer je boterham kan verdienen, kan excelleren in waar je goed in bent en dat er wel degelijk een markt voor is.

Ze heeft nog geen minuut spijt gehad van haar sprong naar ondernemerschap en ziet netwerken als een onmisbare kans om te laten zien wat je in huis hebt!

#FreelanceAdministratiefWonder #Salesagente  #Startersmentor #TeamleaderAddict

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie