Ann Poleunis-mentor Let’s get inspired

Mentor Coaching Antwerpen

Ann Poleunis-mentor is mentor van :

Voor de nieuwe ondernemer (tot 5 jaar na opstart) die meer structuur en zekerheden nodig heeft, heeft Ann Poleunis een eenvoudige methode ontworpen. Deze methode zet persoon en business op een gedeelde eerste plaats. Door deze methode kan de ondernemer al doende alle aspecten van het zaken doen, stap voor stap, van theorie in uitvoering brengen. Het systeem is erop gericht om de ondernemer zijn succes(sen) te laten boeken.

Doorheen het ganse traject ga jij samen met Ann Poleunis, je begeleider en oprichter van let’s get inspired:

1.      Beslissingen ten uitvoer brengen.

2.      Korte maar krachtige analyses van de eerste resultaten maken.

3.      Bijsturen tot de gewenste successen zijn geboekt!

Dit creërt een positieve vibe!

Wie is Ann als persoon? Zij is een gedreven begeleider met een assertieve houding. Zij leert je “durven” en leert je jouw emoties inzetten om sterk werk neer te zetten. Ann heeft een commerciële HR & communicatie achtergrond. Technieken uit competentiemanangement en loopbaanbegeleiding zet ze in om mensen in beweging te brengen tot ze succesvol zijn. Met de nodige zorg, kritische blik en véél begrip leidde ze menig persoon al naar het statuut van “ondernemer”. Ze zet werkelijk ondernemer én onderneming op een gedeelde eerste plek!

Wil je meer weten over Ann? Ze zou het heel erg leuk vinden om een kennismakingsgesprek met jou te hebben.

Wil je nog een stap verder gaan en wil je meer weten over haar methodiek neem dan deel aan de gratis info-sessies. Elke eerste maandag van de maand wordt een gratis info-sessie gehouden te Broechem.

Met haar mentor wil Ann in dit traject werken rond empowerment en enthousiasmeren in verschillende soorten situaties.

#startup #coaching #funinbusiness

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie