Anita Dierckx Innovita

Mentee Coaching Event Marketing Vlaams-Brabant

Anita Dierckx is mentee van Karine Dupuis

Na 35 jaar te hebben gewerkt voor een energie multinational, heb ik de gouden kooi vaarwel gezegd voor een nieuwe uitdaging.

InnoVita : InnoVita staat voor Innovatie (Inno) in een nieuw leven (Vita) InnoVita begeleidt je naar een succesvolle onderneming in een disruptieve omgeving, gebruik makend van innovatieve technieken, producten en organisatievormen. We doen dit door workshops te organiseren zodat je op een interactieve manier “out of the box” leert denken.  Tevens organiseren we business events op maat, maar telkens met een knipoog naar innovatie.

InnoVita organiseert ook privé-events op maat en kan daarvoor beroep doen op een vast team om jouw event tot een succes te maken.

Duval Union Innovative Marketing : momenteel coach ik een start-up in skincare in opdracht van Duval Union;

Tevens ben ik een mama van vijf jong-volwassenen en ben ik 15 jaar gelukkig getrouwd met Bart.  Een juiste balans werk/privé vind ik zeer belangrijk en ik doe er dan ook alles aan om onze wekelijkse cursus Argentijnse Tango niet te missen.  Daarnaast vind ik gezonde voeding en voldoende sport zeer belangrijk (een gezonde geest in een gezond lichaam), dus regelmatig een gezonde wandeling en tennis staan ook op mijn to-do lijstje.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie