Anita Descheemaeker — Your Sparringpartner

Mentor Coaching Consulting Brussel

Anita Descheemaeker is mentor van :

Ik ben Anita Descheemaeker, mama van 3 meisjes, people lover.

Na 40 jaar ervaring in de reclamewereld, waarvan 15 jaar als manager van zo’n 70 personen, bij mijn laatste werkgever (een internationaal marketing/communicatiebureau), zet ik mij in om KMO’s en zelfstandigen te helpen, te begeleiden.  Om al deze levens- en bedrijfservaringen te kunnen gebruiken, heb ik een grondige "coaching" opleiding gevolgd.

Ik besefte dat ik een kader nodig had om deze stap te kunnen zetten. Aangezien voor mij “de mens” altijd centraal staat, koos ik voor de "Open Mind" coaching cursus in Gent, die overeenkwam met mijn “open-mind” filosofie. Ik heb 3 trainingen over meer dan 2 jaar gevolgd: Basisopleiding coaching, Life coaching, Business coaching

Daarna heb ik zelf mijn project opgericht “Your Sparringpartner” om deze kennis ter beschikking te kunnen stellen aan diegene die het nodig hebben.
Maar wat is nu mijn concept "Sparringpartner? Voor mij betekent het woord Sparringpartner - in de context van coaching - een dialoog in beide richtingen met brede kennis van zake.  Mijn jarenlange business ervaring, mijn rijke levenservaring en opleidingen zijn een waardevolle bagage die ik met hart en ziel ter beschikking wil stellen aan ondernemers. Zij die in een periode zitten waar ze steun zoeken om hun problemen op te lossen of dat ze gewoon het bos tussen de bomen niet meer zien. Of het nu gaat om mensen, structuur, verkoop, positionering, aanpak.

Mijn lievelingsquote: “I’m strong because I’ve been weak, I’m fearless because I’ve been afraid, I’m wise because I’ve been foolish”

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie