An De May Butterfly Moments

Mentor Diensten Vlaams-Brabant

An De May is mentor van :

An De May startte in 2018 met Butterfly Moments, na 15 jaar ervaring als topmanager. In 2013 werd zij geprijsd door Trends Magazine als ‘40 meest beloftevolle managers onder 40’. Toch liet ze de corporate wereld achter zich en begon haar eigen bedrijf. Ze wil haar kennis uit de bedrijfswereld en het opzetten van een eigen bedrijf, delen met jullie.

Butterfly Moments creëert bijzondere momenten voor happy doubles.

Happy Doubles zijn koppels die een heel fijne relatie hebben, en die deze relatie niet als vanzelfsprekend nemen. Die willen behouden wat ze hebben opgebouwd, die het goed willen doen of altijd maar beter. Ze zijn niet gewoon maar in een relatie maar ze zijn trots op hun liefde en hebben daarnaast ook nog een gezellige happy double levensstijl. Dezelfde levensstijl als happy singles, maar dan dubbel zo happy.

Momenten die je weer herinneren waarom juist die andere er is in je leven. Waarom je elkaar zo graag ziet. En momenten waarbij je eraan herinnerd wordt dat jullie er altijd voor elkaar zullen zijn. Het gaat naast plezierige en unieke momenten, dus ook over een derde element: het verbindende.

Het aanbod van Butterfly Moments is bijzonder omdat het over activiteiten gaan die je niet zo maar zelf kan organiseren. Zo kan je samen overnachten in de ongerepte natuur, een gedroomde outfit voor elkaar kiezen of de filmscene uit Ghost opnemen. Je kan kiezen voor een Butterfly Moment enkel voor jullie twee, in groep of op maat. Wij hebben bovendien ook een geschenkenlijn.

An heeft een brede kennis aan HR ervaring en kan dan ook helpen met personeelsbeleid of de eerste stappen bij het aansturen van een werknemer of stagiair. Ze heeft een breed netwerk, en deelt graag hoe je dit kan opbouwen en verrijken. In haar eigen bedrijf voelt zij zich het sterkst wanneer ze kan werken aan het realiseren van doelen en heeft haar eigen methode hiervoor ontwikkeld. Vergeet daarbij zeker niet om elke win te vieren!

Wil je meer te weten komen over An De May , bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie