An Boone An Consult

Mentor Coaching Consulting Marketing Oost-Vlaanderen

An Boone is mentor van :

An Boone is ondernemer in hart en nieren en werkte na haar studies handels- & financiële wetenschappen (1994) zowel als intrapreneur en als entrepreneur. 

An werkte 10 jaar in de sales in een internationale b2b omgeving van technologische producten en proefde tevens van de aankoop- en logistieke sector. Ze werkte in ondernemersfederaties en als docent aan de Arteveldehogeschool waar ze tevens ondernemerschap stimuleerde bij student-ondernemers, beleid en medewerkers. An heeft tevens ervaring in het samenwerken met Franse en Waalse partners om zo het ondernemerschap binnen deze regio’s te versterken.

In 2016 zette An de stap naar ondernemerschap waar ze de MONO Masterclass oprichtte, een vzw die tot doel heeft om ondernemende talenten op weg te helpen naar hun volgende stap als werknemer/werkgever van morgen en daarnaast zette ze tevens An Consult op. An Consult ondersteunt KMO’s en ondernemers in spé op vlak van ondernemerscoaching, loopbaancoaching en begeleiding en advies op maat op vlak van marketingcommunicatie.

An krijgt energie van het laten groeien van mensen op weg naar hun ondernemende droom / loopbaangeluk. An haar AHA-erlebnis zit in het samen op weg gaan om zo ondernemerschap en ondernemingszin te stimuleren door in te zetten op (1) de mens als ondernemer (2) het projectidee van de ondernemer en (3) netwerking.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie