Alexandra Limage Sprint Transport

Mentor Transport Limburg

Alexandra Limage is mentor van :

Het transportbedrijf waar Alexandra Limage in 1999 begon te werken, ging in 2008 failliet. De ondernemende dame besloot toen zelf het bedrijf over te nemen en richtte Sprint Transport op. De beginjaren waren zeer zwaar, maar haar doorzettingsvermogen werd dit jaar beloond met de prijs Womed Award 2017 “Vrouwelijke Ondernemer van het Jaar”.

Inmiddels heb ik dus al 20 jaren ervaring in de transportsector waarvan 10 in mijn eigen bedrijf. En ik zeg het vaak, ergens werken of zelf een zaak hebben is een wereld van verschil. In mijn beginjaren zat ik met zoveel vragen en kampte ik met heel wat problemen als starter. Ik heb me omringd met de mensen die de kennis in huis hadden en die me verder konden helpen. Maar ik ging ook bij collega’s uit de sector te rade. Dit heeft mij enkel sterker gemaakt want wij helpen elkaar onderling in plaats van elkaar te beconcurreren.

Net omdat ik weet hoe moeilijk het is als starter, wil ik een onderneemster verder helpen en haar steunen en adviseren hoé haar bedrijf op de juiste koers krijgen. Het kan eveneens gaan over de communicatie met klanten en medewerkers, leiderschap, personeelsmanagement, klanten vinden en hoe ze aan je te binden, je bedrijf op de kaart zetten en uiteraard ook over het vinden van de balans tussen werk en gezin. Ik ben heel open en direct, deel graag mijn goede beslissingen maar vertel evenzeer mijn minder goede momenten en vind geen vraag te vreemd. Als jij net zoals mij met passie onderneemt, wil ik je graag begeleiden.

Sprint Transport is gelegen in Houthalen-Helchteren, heeft een vloot van 30 voertuigen en een team van 41 medewerkers die dagelijks de distributie verzorgen van dag- en weekbladen, bier, banden en kleding. Je kan bij Sprint Transport terecht voor snel transporten, document-verzending, vervoer van luchthavengoederen en het transport van gevaarlijke stoffen. Van 1 colli tot een vracht van 20 europaletten of een machine met een lengte tot 7 meter kunnen we in 1x transporteren. Verder kan je bij ons terecht voor de aankoop van vrachtbrieven en tacho-rolletjes, wij zijn het depot voor Limburg van Transport en Logistiek Vlaanderen. In 2019 breiden we uit met een bijkomende locatie en starten we met Warehousing voor onze klanten.

Na een mentortraject van een jaar met mentee Irma Hofer is ze nu terug mentor van Else Van Soest.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie